HEKS - Flammernes Forbandelse

Aarhus C

Ilden er for længst slukket. Skrigene er døet hen. Alligevel slår heksebålets flammer skygger i nutidens Aarhus, skygger I skal kaste lys på. Med Aarhus smøger og baggårde som ramme, skal I løse gåder og finde spor fra en fire hundrede år gammel heksejagt. Kan I mon klare opgaven, og hjælpe både den dødsdømte og en nulevende, søvnløs aarhusianer?

I starter jeres History Hunt ved Lynfabrikken på Vestergade 49B. Gå ind i gården ved Vestergade 49B, find "Lynfabrikken", gå ind af døren og op på 2. sal, hvor I finder cafeen. Her får I udleveret jeres materiale. (Bemærk at i uge 29 afhentes materialet i Bill's Coffee i Vestergade 58)

Med History Hunt kommer I tæt på historien, lige dér, hvor den skete. I skal bruge jeres logik, kreativitet og samarbejdsevner til at løse gåder og udfordringer i byrummet, og kommer på den måde tættere på historien, på byen - og på hinanden. Gåderne i History Hunt er ikke nemme, og I får brug for at sætte alle jeres hjerneceller i samsving for at gennemføre. Vi anbefaler derfor også, at deltagerne er over 10 år gamle.

Det siger kunderne/spillerne:

"Udendørs "escape room". Super underholdning. Skæg måde at lege turist i egen hjemby, samtidig med at du bruger de små grå, løser koder og opgaver. Kom flere steder jeg aldrig har været. God gennemtænkt historie. De store unger (14 + 16 år) syntes også det var sjovt."


"Kan varmt anbefales."


"Fantastisk "gådespil", kan varmt anbefales. Vi fik sider af Aarhus at se, som vi ikke havde set/bemærket før. Vi brugte ikke "snydesedlen", de små grå kom en del på arbejde :-)"

Kontakt info


Arrangør: HV?M - History Hunt
Mødested: Vestergade 69B
DK_8000 Aarhus C

Find vej:


Del denne oplevelse

Se denne fede oplevelse på Hvem.nu
HEKS - Flammernes Forbandelse