Aarhus Brænder!

Aarhus C

Drag ud på en intens History Hunt, der fører jer rundt i Aarhus' glemte gyder og bombede baggårde i jagten efter Danmarkshistoriens største massemorder Kai Henning Bothildsen Nielsen - også kendt som "Perletand". Som nazisternes håndlanger har Perletand allerede sprængt adskillige sabotage-bomber rundt om i byen, så kun ved at arbejde sammen som gruppe kan I stoppe ham! Find hans hidtil største bombe og fang ham, så han ikke kan gøre flere ugerninger. 

Som hjælp har I kun kryptiske beskeder fra modstandsbevægelsen i Aarhus, men skynd jer, fordi jorden brænder under jeres fødder! Når I frem til Perletands bombe i tide? Får I stoppet hans terror-bombninger? Og får I overdraget ham til modstandsbevægelsen, så de kan lade retten ske fyldelst?  

"Aarhus Brænder" er en historisk gådejagt for 2-6 spillere fra 10 år og op - fortalt helt uden skærme og strøm. Historien er bygget over historiske hændelser i Aarhus ved afslutningen af Anden Verdenskrig, så ved hjælp af kun hemmelige papirer og sedler gåder I rundt i byen og løser gåder, mens I finder spor efter krigen - og selv Perletands sabotage-bomber. Oplevelsen tager cirka 2 timer. 

I starter jeres History Hunt ved Cafe Paradis/Øst fra Paradis og får udleveret materialet i baren inde i cafeen.

Med History Hunt kommer I tæt på historien, lige dér, hvor den skete. I skal bruge jeres logik, kreativitet og samarbejdsevner til at løse gåder og udfordringer i byrummet, og kommer på den måde tættere på historien, på byen - og på hinanden. Gåderne i History Hunt er ikke nemme, og I får brug for at sætte alle jeres hjerneceller i samsving for at gennemføre. Vi anbefaler derfor også, at deltagerne er over 10 år gamle.

Det siger kunderne/spillerne:

"Udendørs "escape room". Super underholdning. Skæg måde at lege turist i egen hjemby, samtidig med at du bruger de små grå, løser koder og opgaver. Kom flere steder jeg aldrig har været. God gennemtænkt historie. De store unger (14 + 16 år) syntes også det var sjovt."

"Vi valgte efterfølgende at tage på "Besættelses museet" da emnet var en naturlig forlængelse af "Aarhus brænder"

"Kan varmt anbefales."

"Fantastisk "gådespil", kan varmt anbefales. Vi fik sider af Aarhus at se, som vi ikke havde set/bemærket før. Vi brugte ikke "snydesedlen", de små grå kom en del på arbejde :-)"

Kontakt info


Arrangør: HV?M - History Hunt
Mødested: Cafe Paradis, Paradisgade 9C
8000 Aarhus C

Find vej:


Del denne oplevelse

Se denne fede oplevelse på Hvem.nu
Aarhus Brænder!