Aarhus Brænder!

Aarhus C

Drag ud på en intens gådejagt, der fører jer rundt i Aarhus' glemte gyder og bombede baggårde i jagten efter Danmarkshistoriens største massemorder Kai Henning Bothildsen Nielsen - også kendt som "Perletand". Som nazisternes håndlanger har Perletand allerede sprængt adskillige sabotage-bomber rundt om i byen, så kun ved at arbejde sammen som gruppe kan I stoppe ham! Find hans hidtil største bombe og fang ham, så han ikke kan gøre flere ugerninger. 

Som hjælp har I kun kryptiske beskeder fra modstandsbevægelsen i Aarhus, men skynd jer, fordi jorden brænder under jeres fødder! Når I frem til Perletands bombe i tide? Får I stoppet hans terror-bombninger? Og får I overdraget ham til modstandsbevægelsen, så de kan lade retten ske fyldelst?  

"Aarhus Brænder" er en historisk gådejagt for 2-6 spillere fra 10 år og op - fortalt helt uden skærme og strøm. Historien er bygget over historiske hændelser i Aarhus ved afslutningen af Anden Verdenskrig, så ved hjælp af kun hemmelige papirer og sedler gåder I rundt i byen og løser gåder, mens I finder spor efter krigen - og selv Perletands sabotage-bomber. Gådejagten tager cirka 2 timer og giver den bedste oplevelse, hvis I er 3-6 deltagere.

I starter jeres gådejagt ved Cafe Paradis/Øst fra Paradis og får udleveret materialet i baren inde i cafeen.

Kontakt info


Arrangør: HV?M - gådefulde oplevelser
Mødested: Cafe Paradis, Paradisgade 9C
8000 Aarhus C

Find vej:


Del denne oplevelse

Se denne fede oplevelse på Hvem.nu
Aarhus Brænder!