Stikker!

Aarhus

Tag med familien eller vennerne med på en spændende History Hunt rundt i Aarhus midtby. Her bliver I suget ind i den dramatiske jagt på en stikker, der har sprængt den kommunistiske modstandsgruppe i Aarhus og stukket modstandsfolkene til tyskerne. I skal stoppe stikkeren inden der gøres mere skade!  

"Stikker!" er en historisk gådejagt, hvor grupper på 2-6 personer sammen skal løse de knudrede gåder samtidig med, at I bliver ledt rundt byens gader og baggårde og opdager sporene fra besættelsen.

I starter jeres History Hunt ved Cafe Paradis/Øst fra Paradis og får udleveret materialet i baren inde i cafeen.

Med History Hunt kommer I tæt på historien, lige dér, hvor den skete. I skal bruge jeres logik, kreativitet og samarbejdsevner til at løse gåder og udfordringer i byrummet, og kommer på den måde tættere på historien, på byen - og på hinanden. Gåderne i History Hunt er ikke nemme, og I får brug for at sætte alle jeres hjerneceller i samsving for at gennemføre. Vi anbefaler derfor også, at deltagerne er over 10 år gamle.

Det siger kunderne/spillerne:

"Udendørs "escape room". Super underholdning. Skæg måde at lege turist i egen hjemby, samtidig med at du bruger de små grå, løser koder og opgaver. Kom flere steder jeg aldrig har været. God gennemtænkt historie. De store unger (14 + 16 år) syntes også det var sjovt.

Vi valgte efterfølgende at tage på "Besættelses museet" da emnet var en naturlig forlængelse af "Aarhus brænder"

"Kan varmt anbefales."

"Fantastisk "gådespil", kan varmt anbefales. Vi fik sider af Aarhus at se, som vi ikke havde set/bemærket før. Vi brugte ikke "snydesedlen", de små grå kom en del på arbejde :-)"

Kontakt info


Arrangør: HV?M - History Hunt
Mødested: Cafe Paradis, Paradisgade 9C
DK_8000 Aarhus

Find vej:


Del denne oplevelse

Se denne fede oplevelse på Hvem.nu
Stikker!